Erbjudanden

Vi erbjuder samtalsterapi, även videosamtal, till mycket reducerat pris

Önskar du hjälp med ditt mående och har smärta eller muskelvärk, t ex spänningar/värk kopplad till stress, värk i nacke, axlar, skuldror, rygg? Tack vare ett samarbete med primärvården kan vi erbjuda dig psykologisk behandling hos privat psykolog till en kostnad motsvarande patientavgiften på vårdcentralen, dvs 50 för listade klienter alternativt 100 kr/samtal. Behandlingen är kostnadsfri för dig som är under 20 år. Även frikort gäller.

För att kunna ta del av erbjudandet behöver du ha smärta eller värk och få den konstaterad hos t ex fysioterapeut/sjukgymnast. Dvs du behöver en diagnos för smärta eller värk. Vi kan också hjälpa dig med kontakt för att erhålla en sådan diagnos och därmed kunna ta del av erbjudandet.

Välkommen att boka din tid för ett kostnadsfritt bedömningssamtal eller kontakta oss för mer information. 

Kostnadsfri konsultation via videosamtal

Vi erbjuder 15 minuters kostnadsfri konsultation via videosamtal. Här har du möjlighet att ställa dina frågor och känna på hur det är att prata med en psykolog. Du kan själv enkelt se lediga tider och boka den tid som passar dig. Du är också välkommen att kontakta oss för mer information