Samtalsterapeut Göteborg

Stpsykologi i Göteborg är en flexibel psykologmottagning som erbjuder bra samtalsterapeuter inom många olika arbetssätt. Vår flexibilitet visar sig i att vi erbjuder videosamtal på tider som passar dig som kund, utöver att vi självklart även kan ta emot dig på vår mottagning i centrala Göteborg. Videosamtalen kan vi hålla på kvällstid eller tider som inte krockar med andra åtaganden i ditt liv. Vi vill vara den flexibla samtalsterapeuten i Göteborg som gör det enkelt för dig som är i behov av stöd och vägledning.

Vad kan en samtalsterapeut hjälpa mig med?

Samtalsterapi är ett effektivt sätt att må bättre och få hjälp med bland annat:

  • sömnsvårigheter
  • oro/ångest
  • rädslor
  • svårigheter inom föräldraskap
  • kris och sorg
  • relationssvårigheter
  • problem med självkänsla
  • nedstämdhet
  • stress

Vi inleder alltid med att få en bild av problematiken, utmaningarna och målet för att lägga upp en plan som vi tillsammans jobbar utifrån. Ibland behövs det några få möten med samtalsterapi för att resultat ska bli tydliga och målen nås, medan det andra gånger krävs fler sessioner med en samtalsterapeut i Göteborg. Det finns inget rätt eller fel i när man bör kontakta en samtalsterapeut, ibland kan man bara behöva lite vägledning utan att man för den skull mår dåligt. Många kriser är en del av livet och den personliga utvecklingen, men även då kan det vara skönt att ha ett bollplank som hjälper dig att ta dig igenom krisen. Du är välkommen att höra av dig till Stpsykologi i alla lägen i livet.

Mål med samtalsterapi

Många gånger är det mer konstruktiva lösningar som är målet med att träffa en samtalsterapeut. Nya förhållningssätt och tillvägagångssätt i livet är andra mål som nås genom att du får ta del av verktyg och strategier som hjälper dig att hantera det som är jobbigt i livet och vardagen.

Stpsykologi drivs av legitimerade psykologen Shohreh Shokofan Taudien tillsammans med samarbetspartners. Alla är legitimerade psykologer och vidareutbildade inom flera arbetssätt. Du kan med andra ord känna dig trygg med att det är en kompetent och erfaren person du träffar när du kontaktar Stpsykologi.

Samtalsterapeut Göteborg

Boka tid hos samtalsterapeut via hemsidan

Du kan enkelt boka din tid själv över hemsidan, där du hittar våra lediga samtalstider. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss via formuläret på hemsidan alternativt över telefon eller mejl. Vi ser fram emot att höra av dig och hjälpa dig bli den mest välmående versionen av dig själv. Välkommen till oss på Stpsykologi!