Kostnad för psykolog i Göteborg

Letar du efter tips på en bra psykolog i Göteborg? Stpsykologi har fasta priser på alla typer av behandlingar för att du direkt ska veta vad kostnaden är för den psykologhjälp du efterfrågar. Vi erbjuder två olika typer av sätt att få samtal eller konsultation av oss, dels traditionellt på vår mottagning i centrala Göteborg, dels över videosamtal om du inte vill eller kan ta dig till vår mottagning. Kostnaden för psykologens tid blir lite olika beroende på vilken typ av session du väljer.

Tips på bra psykolog i Göteborg

Många av våra kunder rekommenderar oss som ett tips på bra psykolog i Göteborg. Vi har många nöjda kunder som har fått hjälp med att bli den mest välmående versionen av sig själva. Vi är självklart glada över att ha kunnat hjälpa så många att nå sina mål för sin psykiska hälsa och mentala välmående, och tacksamma för att så många tipsar om oss som en bra psykolog i Göteborg.

Arbetssätt hos Stpsykologi

Jag som driver Stpsykologi är legitimerad psykolog och heter Shohreh Shokofan Taudien. Jag erbjuder många olika arbetssätt för att tackla de utmaningar du står inför och för att nå de mål du har. Jag är vidareutbildad inom många olika metoder, bland annat KBT och barn- och utvecklingspsykologi, det vill säga behandling av barn/unga och föräldrastöd.

Vi vill inte att kostnaden för psykologsamtal ska vara ett hinder för att söka hjälp, därför har vi inte bara gjort det lättare att ta kontakt med en psykolog genom att erbjuda videosamtal på tider som passar dig. Dessa samtal kostar också lite mindre. Det är en dubbel vinst för dig som tycker att det känns motigt att kontakta en psykolog.

kostnad tips på bra psykolog göteborg

Psykoterapi och KBT

Psykoterapi och kognitiv beteendeterapi, är några av de vanligaste metoderna inom psykologin. Stpsykologi arbetar självklart med båda dessa arbetssätt. Psykoterapin kan hjälpa dig att sätta fingret på vad det är som gör att du inte mår bra och efter det kan man sedan jobba vidare för att komma till rätta med problemet. Att må dåligt mentalt eller lida av psykisk ohälsa gör att livskvaliteten och orken påverkas markant. Det är lika viktigt att ta tag i dessa typer av problematik som vilken fysisk sjukdom som helst. För att möjliggöra förändringar kan det krävas både psykologiskt stöd och kompetens.

KBT fokuserar på förhållandet mellan tankar, känslor och handlingar. Det är viktigt att förstå problemet och varför det har uppkommit innan man börjar med behandlingen. Arbetssättet riktar in sig på att justera och förändra hur man tänker, sitt beteende och sina känslor eller sitt förhållningssätt till omgivningen och upplevelser. Vi sätter tillsammans tydliga mål för behandlingen, målen kan vi sedan utvärdera kontinuerligt.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Stpsykologi om du har frågor kring kostnad för psykolog i Göteborg. Självklart är du även välkommen att höra av dig om du har andra frågor, behöver tips eller om du vill boka en tid. Boka en tid kan du enkelt göra på hemsidan där du också alltid hittar uppdaterade kostnader för psykolog i Göteborg.