Bra psykoterapeut Göteborg

Letar du efter en bra psykoterapeut i Göteborg? Stpsykologi drivs av legitimerad psykolog Shohreh Shokofan Taudien tillsammans med samarbetspartners som alla är legitimerade och vidareutbildade inom flera olika arbetssätt. Vi kan hjälpa dig med de flesta psykiska problem. Det och våra nöjda kunder är några av anledningarna till att Stpsykologi är en mottagning där du hittar bra psykoterapeut i Göteborg.

Flexibel och bra psykoterapeut

Vi har inte bara många rekommendationer från nöjda kunder, vi erbjuder också en sällsynt flexibilitet för att det ska vara lätt för dig att få hjälp av en bra psykoterapeut i Göteborg. Flexibiliteten innebär att vi erbjuder traditionella samtal på vår mottagning i centrala Göteborg och även sessioner över videosamtal. Videosamtalen är möjliga att boka in även efter kontorstider för att du inte ska behöva ta ledigt för att få hjälp.

Vi kan hjälpa dig med bland annat:

  • nedstämdhet
  • oro/ångest
  • sömnsvårigheter
  • rädslor
  • relationssvårigheter
  • stress
  • kris och sorg
  • misstänkt neuropsykiatrisk problematik
  • problem med självkänsla
  • svårigheter inom föräldraskap

Bra psykoterapeut för både privatpersoner och företag

Vi hjälper både privatpersoner och företag att komma till rätta med olika typer av mentala och psykiska problem. För privatpersoner är psykoterapi och KBT vanliga metoder. Grupper och företag hjälper vi med arbetslagsutveckling, ledarskapsfrågor och coachning. Vi föreläser även om ämnen som till exempel stresshantering, förändringsarbete och teamutveckling.

Förändring med hjälp av bra psykoterapeut

Att förändra något som får en att må dåligt är inte alltid helt lätt att göra på egen hand. Det krävs ofta psykologiskt stöd och kompetens, dels för att sätta fingret på vad det är som gör att någon mår dåligt eller lider av psykisk ohälsa, dels hitta rätt metod för att komma tillrätta med problemet för att personen ska kunna bli den mest välmående versionen av sig själv.

bra psykoterapeut göteborg

Stpsykologi erbjuder metoder som har stark grund i forskningen, bland annat psykoterapi och kognitiv beteendeterapi, KBT. Psykoterapi inleds med att vi tillsammans kommer fram till vad problemet är, vad målet är och sedan sätter vi en plan för hur vi ska nå målet. Ett mål är viktigt för att vi kontinuerligt ska kunna utvärdera behandlingen. KBT fokuserar på relationen mellan tankar, känslor och handlingar. Målet är ofta att ändra sitt eget sätt att hantera och bemöta sin omgivning eller händelser.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Stpsykologi om du har frågor eller funderingar kring psykoterapi och psykoterapeuter. Vi ser fram emot att höra av dig!